Чим пахне в будинку, куди гроші течуть рікою

0 Comments

Як приємно заходити в теплий будинок, просочений запахами затишку та гармонії після важкого робочого дня. Ароматерапія допомагає боротися зі стресом та негативними думками, докладніше про ароматерапію читайте тут https://vabos.com.ua/. А ще запахи для будинку здатні залучити багатство та достаток. Розповідаємо, чим пахне у квартирі, господарі якої успішні на фінансовій ниві.

Запахи для дому

М’ята

М’ята славиться своїм заспокійливим ефектом. Ми заварюємо чай з м’ятою на ніч і ставимо горщик з цією ароматною рослиною біля робочого столу, щоб уникнути стресу. А ще м’ята приваблює гроші. Це переконання народилося ще в давнину, коли рослиною обкурювали ринки та лавки, щоб залучити клієнтів, які готові розщедритися. Та й зараз езотерики вважають, що м’ята позитивно впливає на енергетичні канали, які відповідають за фінанси.

Чому б не скористатися цією корисною властивістю м’яти для дому? Купи ефірну олію з ароматом м’яти та нанеси її в кількох місцях будинку. Також не забудь помазати гаманець та скарбничку.

Сандал

Сандал вважається священним ароматом Індії. А це ще сильний запах для залучення фінансового благополуччя. Особливо корисний він буде бізнесменам, адже цей аромат сприяє налагодженню партнерств, приваблює вкладення. Ще сандал позбавляє втоми і дарує життєві сили. Запали в офісі чи вдома сандалові аромапалочки, щоб гроші текли річкою.

Чим пахне в будинку, куди гроші течуть рікою

Лавр

Лавр вважається талісманом багатства. Навіть звичайний лавровий лист, який є на кухні у кожного, може залучити гроші. Для цього його потрібно покласти у гаманець. Аромат лавра будинку створює творчу атмосферу. Запахи для дому стимулюють роботу мозку, а отже, і креативних ідей, на яких можна непогано заробити.

Апельсин

Апельсин – це фрукт радості та позитиву. Його запах, а також смак піднімає настрій, заспокоює нервову систему та допомагає зосередитись. А ще аромат апельсина служить магнітом для фінансових успіхів на роботі та достатку у сім’ї. Рекомендуємо тобі придбати цитрусове аромамасло. Це суміш кількох фруктів: апельсина, лимона, грейпфрута. Поєднання яскравих та свіжих фруктових ароматів ще називають грошовою формулою.

Чим пахне в будинку, куди гроші течуть рікою

Базилік

Базилік – це ароматна приправа для італійських страв. А ще ця трава позитивно впливає на настрій та здоров’я людини. Запах базиліка підвищує впевненість у своїх силах, енергію та працездатність. А ще аромат цієї рослини приваблює у твоє життя заможних людей, які і тебе можуть надихнути на власні успіхи на фінансовій ниві.

Мускатний горіх

Запах мускатного горіха ще відомий як запах ейфорії. Це може бути любовна пристрасть або запаморочення від фінансових успіхів. Аромат мускатного горіха рекомендують використовувати в будинку чи офісі, де зазнають фінансових труднощів. А ще мускатний горіх як рукою знімає страх та невпевненість у своїх силах.

Серед ворожих є навіть змова на гроші за допомогою мускатного горіха. Потрібно змастити аромаолією велику банкноту і сказати фразу: «Удача і гроші нехай прийдуть». Потім носити цю купюру в гаманці, не розмінюючи її.

Чим пахне в будинку, куди гроші течуть рікою

Жасмин та кардамон

Запах весняної квітки жасмину приваблює у життя жінки заможного чоловіка. Не дарма експерти рекомендують не тільки використовувати його як запах для дому, але ще й врахувати жасминову нотку у букеті парфумів. А чоловічим запахом вважається кардамон. Він подобається жінкам та сприяє успіху в кар’єрі.

Шавлія

Мускатна шавлія — це талісман для тих, хто хоче не лише досягти багатства, а ще й здобути владу, бути оповитим славою. Цей запах захищає від негативу, пліток і пересудів, дарує впевненість у собі та удачу. А якщо запалити аромапалочку з шавлією ввечері, то запах рослини зніме стрес, що накопичився за весь день.

Запахи для будинку багато значать для тих, хто в них розуміється. Тепер і ти знаєш, чим має пахнути в оселі, щоб гроші текли річкою.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *