Перший раз збільшуємо губи: що потрібно знати

0 Comments

Перший раз збільшуємо губи: що потрібно знати

Пухкі, соковиті губи, що манять своєю яскравістю, завжди були і залишаються в тренді. Віками жінки намагалися їх виділити всіма можливими способами: від зволожуючої яскравої помади до різних масел, масажів і вакуумних тренажерів, поки не з’явилися ін’єкції та пластичні операції. Про те, що важливо знати перед першим зверненням до косметолога чи пластичного хірурга – розповімо у цій статті.

Способи збільшення губ

Існують хірургічні та нехірургічні методи збільшення губ.

Нехірургічні:

– ін’єкції з гіалуроновою кислотою – збільшення відбувається ін’єкційним шляхом; У цій статті https://ideas-center.com.ua/?p=4226 дивіться наскільки довго сходить пухлина після ін’єкції і як її зняти.

– біоревіталізація – застосовується до пацієнтів старшого віку, за рахунок чіткої облямівки та напою здаються більш об’ємними.

Хірургічні:

– ліпофілінг – збільшення губ за допомогою жиру, що трансплантується із власних «жирових пасток»;

– Булхорн – надання обсягу верхній губі за рахунок її підняття.

Перший раз збільшуємо губи: що потрібно знати

Як вибрати спосіб збільшення?

Все залежить від мети. Симетричні та пропорційні губи з недостатнім об’ємом можна збільшити за допомогою ін’єкцій з гіалуроновою кислотою. Цей метод хороший тим, що при незадовільному результаті можна не повторювати процедуру або вивести гіалуронову кислоту за допомогою гіалуронідази.

Якщо губи тонкі та асиметричні, то для надання правильної форми та збільшення об’єму краще відразу зробити пластичну операцію – хейлопластику або ліпофілінг. Це дозволить зберегти результат назавжди, і не доведеться щороку вдаватися до ін’єкцій.

Коли просто скоригувати форму губ?

Багато пацієнток приходять з красивими губами, але з контуром, що розплився. У цьому випадку хірург пропонує зробити хейлопластику. А потім, якщо пацієнтці захочеться, ще надати і обсяг.

Як довго триває ефект?

Тривалий ефект забезпечують лише пластичні операції, до них і ліпофілінг. За правильного відновлення – виконання рекомендацій у реабілітаційному періоді – на все життя. Але треба розуміти, що з віком старіння також буде віддруковуватися і на губах, тому доглядати за губами все одно доведеться. Ефект від філерів триває від півроку до року.

Якщо ви сумніваєтеся, який метод підійде саме вам, зверніться до фахівця. Косметолог або пластичний хірург підбере відповідну процедуру або операцію, виходячи з індивідуальних особливостей та бажаного результату.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *