Жіноча фігура та статура. Проста залежність. Приховуємо недолік-повноту

0 Comments

Жіноча фігура має дуже велике значення. Їй жінка повинна приділяти багато уваги за допомогою журналу assol.kiev.ua, а не тільки своєму обличчю, рукам, грудям, ногам, зачісці та багато іншого. Їй захоплюються багато чоловіків, наприклад, це можна бачити на вузьких вуличках вашого міста, наприклад, коли йде дівчина з гарною фігурою, їй обертаються багато чоловіків. Чоловіки інтуїтивно сприймають красу жіночого тіла, це не підлягає поясненню, оскільки це природно. Я не можу точно сказати про точні параметри красивої жіночої фігури, бо як у різні часи багатовікової історії вона сприйнялася по-різному, наприклад, кілька століть тому це була абсолютна протилежність сьогоднішнім стандартам моди 90/60/90.

Жіноча фігура та статура. Проста залежність. Приховуємо недолік-повноту

Переможницями конкурсів краси стають молоденькі дівчата нормальної та тонкої статури, від яких зовні виходить не лише молодість та краса, а й гарні зовнішні дані. Це дуже підкреслюється і в телевізорі-різні фільми, серіали, програми, новини світу … Кожну таку жінку сідає на різні дієти, займатися фітнесом і спортом змушує бажання виглядати ще стрункіше і худше, і ми дуже часто не здогадуємося, чого це коштує.

Крім фігури в жінці має бути підкреслена витонченість та грамотні пропорції в тілі, які мають відповідати її зростанню.

Низьким жінкам для збереження стрункості необхідно просто не повніти. Загальновідомий факт, що зростання жінки безпосередньо дуже залежить від довжини її ніг. Хорошими пропорціями є половина зростання. Якщо у жінки ноги коротше цього правила, тіо вона вважається коротконогою, а якщо довшою-довгоногою.

Ще одним важливим параметром краси жіночого образу є хороша пропорція росту та ваги тіла. Будь-яка дівчина для визначення цієї характеристики може подивитися виведені вченими від краси різні таблиці, формули, де акцент робиться на масу тіла, вік, ріст та тип статури. Статура характеризується насамперед формою та розміром кісток жіночого скелета, об’ємом грудної клітини. Залежно від цього жінки бувають тонкокістковими, середньокістковими та ширококістковими, а також змішаний тип.

Жіноча фігура та статура. Проста залежність. Приховуємо недолік-повноту

Тонкокісні жінки мають довгі і тонкі кінцівки, вузьку шию, плечі, слабо розвинені м’язи. Тому такі жінки візуально дуже худенькі. Середні кісткові маю хороші пропорції тіла, наприклад, довгі ноги, тонку оточену талію. Ширококісні жінки характеризуються набагато більшими поперечними розмірами, важкими від народження кістками, широкими плечима та грудною клітиною.

Існують таблиці, згідно з якими виведено нормальну масу жіночого тіла. Щоб визначити нормальну масу жіночого тіла, достатньо вимірювати товщину жирової складки на животі на рівні пупа. Ідеалом вважається товщина жирової складки у жінки 1 сантиметр. Крім того, необхідно врахувати коло грудної клітки, бюст, талію та стегна. Жінка для перевірки своїх параметрів має бути дуже критичною до свого тіла. Зокрема, має врахувати розподіл жиру по тілу. Найбільше жирових відкладень у слов’янських жінок на стегнах та боках, а от у чоловіків у ділянці живота.

А тепер увага для жінок: якщо раптом жінка багато їсть, жирові клітини заповнюються і починають рости. Вони є як у худих жінок, так і у товстих. Дієти не вбивають жирові клітини, а просто зменшує їх у розмірі. Тому що більше жирових клітин, то важче скинути зайву вагу. Наприклад, ваша подруга схудла набагато більше, ніж у вас, хоча у вас обох активний спосіб життя, і ви споживаєте однакову кількість їжі, до скидання зайвих кілограмів веселі однаково. Дуже часто у жінки худне все, але не жир, накопичений на жіночому тілі. Шкіра зовні в’яла і з ознаками целюліту, що відклався.

Жіноча фігура та статура. Проста залежність. Приховуємо недолік-повноту

Таке схуднення супроводжується підвищеним апетитом, оскільки організм потребує додаткової енергії для активної життєдіяльності.

Для розрахунку активних фізичних навантажень дієтологи та тренери з фітнесу виділили кілька типів жіночих фігур.

Перший тип худоби, які характеризуються вузькими кістками, довгими руками та ногами, а також малою кількістю жиру та м’язів. Це завдяки хорошому обміну речовин, тому у таких жінок проблем із жирними складками абсолютно немає.

Другий тип – повна жінка, у якої багато жиру на тілі та середні м’язи. Такі жінки швидко набирають зайву вагу, зазвичай в області стегна та сідниць.

Спортивна фігура-середнє між товстою і худою жінкою щодо жирових складок, мають сильні м’язи та широкі кістки.

Тому багато жінок, щоб скинути зайві кілограми починаю активно займатися аеробікою та фітнесом, намагаються наростити м’язову вагу. Головне завдання жінок із повною фігурою сильно скинути зайві кілограми. Але це вимагає уважності, тому що при сильних і старанних заняттях жінка може отримати чоловічу фігуру.

Жіноча фігура та статура. Проста залежність. Приховуємо недолік-повноту

Типи статури у жінок

А-подібна фігура характеризується вузькими плечима, набагато ширше таз, повними ногами та сідницями. Як правило жир відкладається нижче жіночої талії (як правило вгору тіла худий), а через низький обмін речовинами вага швидко відновлюється після дієти.

Н-подібна фігура-широкий кістяний скелет, невеликі груди, повні ноги, однакова величина ширини плечей та талії. Жир зазвичай утворюється у жінок Н-фігури в ділянці живота та стегон, через середню швидкість обміну речовинами.

1-подібна фігура, жінка має тонкий скелет, слабку мускулатуру, відсутні жирові складки та відкладення на тілі, характеризується високою швидкістю обміну речовин. Такі жінки багато їдять і зовсім не гладшають-мрія будь-якої жінки.

0-подібна фігура-жінка має широкі кістки, таз та плечі, повні стегна, груди, руки, велика кількість жиру по всьому тілу. Вага тіла у такої жінки росте, навіть якщо вона їсть мало.

Жіноча фігура та статура. Проста залежність. Приховуємо недолік-повноту

Т-подібна фігура-плечі ширша за таз, жир відкладається на тулуб (наприклад, грудях, спині, боках) через середню швидкість обміну речовин. Такі жінки зазвичай повніють лише тоді, коли не можуть контролювати свій апетит та їдять дуже багато.

Х-подібна фігура-характеризується середніми кістками, однаковими по ширині плечі і стегна, вузька талія. Жир відкладається у такої жінки в області стегон та сідниць і зазвичай повніють, коли починають споживати багато їжі, середній обмін речовин.

Зазвичай змінити конструкцію тіла та тип скелета жінки нікому не під силу, оскільки вона передається від батьків у спадок генів, але можна змінити кількість освіченого жиру за допомогою активного образу та дієт. Форма жіночої фігури визначається місцями відкладення жиру.

Наприклад, у жінок з фігурою груша-жир відкладається нижче за талію в області стегон або сідниць. Тоді як у жінок з фігурою яблуко-вага навпаки (худі стегна, плоскі сідниці та великий живіт). Жир відкладений на тілі жінки, проникає у печінку, виділяючи жирові кислоти, гормони та шкідливі білки прямо в кров. Люди, які думають, що не мають зайвої ваги, ризикують захворіти на серйозні хвороби. Рівень ожиріння серед жінок піднявся протягом останніх 10 років на 25%.

Як правило, вага жінки зростає після 30 річного рубежу, в період менопаузи. Тому необхідно стежити за вагою свого тіла і намагатися позбавитися зайвих кілограмів. Має бути розумне поєднання зростання жінки, її ваги, а також типу складання фігури.

Ознаками зайвої ваги є: маленька рухливість, задишка, сильні болі в спині, важкі ватяні ноги, хвороби серця, високий тиск, високий холестерин.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *